ERZSÉBET NAPKÖZIS TÁBOR 2020.

Az iskolabezárás után, a nyári szünetben nagy számban jelentkeztek tanulóink a Napközis Táborba, hogy ismét együtt legyenek és kimozdulhassanak otthonról. 58 tanuló és 7 pedagógus táborozott június utolsó hetében az iskolában.

Pályázatból valósítottuk meg az Erzsébet Tábort, ezért a gyerekeknek ingyenes volt a részvétel. Napi 4-szeri étkezést, fagylaltozást, belépőket, buszos kirándulást biztosított a pályázat. A pedagógusoknak előtte is és a lebonyolítás után is rengeteg munkát adott a programok kidolgozása, szervezése, eszközök és játékok megvásárlása, elszámolások elkészítése. 

A programok tervezése és megvalósítása a tanulók kompetenciáinak sokirányú fejlesztése érdekében történt. Művészeti nevelés, környezettudatosság, sport, kirándulás és egészségtudatosság témák köré csoportosítottuk a tevékenységeket.

Két délután tartott mézeskalácsdíszítés foglalkozást Sinkuné Nagy Emese. Bemutatta a 3D-s nyomtató működését és felhasználását. Az élményfestés világába vezette be a diákokat Kosárkóné Ilike. A felső tagozatos csoporttal a Sajó parti pihenőháznál vízvizsgálatot és állathatározást végeztünk Csanádiné Flóra segítségével. Gyöngyfűzés, festés, színezés, sport versenyek, csapatjátékok, sakk, biliárd, színesítették a hét napjait.

A tanulók elégedettségi kérdőívben megfogalmazott véleménye alapján írom, hogy legnépszerűbb programunk a két kirándulás volt. A Miskolci Vadasparkba és Szilvásváradra látogattunk el. Minden gyerek azt nyilatkozta, hogy jövőre is szeretne eljönni a nyári napközis táborba.

  Alsózsolca, 2020. június                                                                                           Szabóné Bán Mária igh.

Scroll to Top