Szociális segítő

Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Korona vírus terjedésének megelőzése, és a kockázatok csökkentése érdekében az óvodai, – és iskolai szociális segítő tevékenységet folytatja.

„Az óvodai, – és iskolai szociális segítő tevékenységet végző munkatársak feladata, hogy telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtsanak a járásban élő gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való beilleszkedéshez, hozzájárulnak a gyermekek tanulmányi kötelezettségeinek teljesítéséhez, valamint támogassák a pedagógusok munkáját. E munkában működjenek együtt a helyi család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtóval.

A gyermekekkel/fiatalokkal való folyamatos kapcsolattartás elektronikus formában is történhet (chat csoport, facebook oldal, egyéb online térben).”

Tehát az óvodai, – és iskolai szociális segítő szolgáltatás továbbra is,  – a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva – biztosított; telefonon és elektronikus formában.

Intézményünk szociális segítő munkatársa Gál Fruzsina célja telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtani a gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való alkalmazkodáshoz. Illetve az iskola látóköréből kiesett gyerekekkel, szüleikkel való kapcsolatfelvétel.

Hívják, keressék bizalommal!

Gál Fruzsina

óvodai, – és iskolai szociális segítő

06/70/661-85-54

gal.fruzsina@meszegyi.hu

Alsózsolca, 2020.03.31.

                                                                                           Nagyné Tóth Zita

                                                                                           intézményvezető