Zenei versenyek, találkozók

  • 2019. február 13-án Egerben a X. Országos Czidra László Furulyaverseny területi válogatóján iskolánkból Madaras Attila tanítványa, Udvari Dóra vett részt. Kötelező és szabadon választott darabot kellett előadni- korcsoportonként. 47 pontot ért el a tanuló.

A verseny célja, a furulya tantárgy pedagógiai eredményeinek bemutatása. A tanulók, tanárok szakmai fóruma és tehetségkutatás.

  • 2019.február 14-én a Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola által rendezett XV. Országos Zongoraverseny Területi Válogatóján vett részt két tanítványunk: Jakkel Brigitta és Kavasánszki Dorottya.

Felkészítő tanáruk, Begala Andrea zongoratanár.

  • 2019. február 15-én ismét részt vettünk tanítványainkkal az V. Vidéki Zenészpalánták Találkozóján, Sajóládon. Tartalmas programokkal telt a nap. Délelőtt a zsűri két tagja Tóth Anikó zongoratanár és Szűcs Apor a Virtuózok produkció szakmai igazgatója tartott egy-egy előadást a közönségnek. Ezután következett a szakmai koncert, ahol a résztvevő gyerekek mutatták be különböző zenei produkcióikat. A koncert program után a „Brass in the five” rézfúvós quartett tartott egy látványos és szórakoztató koncertet. Ezt követte a produkciók díjazása, emléklapokat és a kiemelkedő  produkciókért ajándékokat kaptak a gyerekek. A programot szakmai beszélgetés zárta.

Résztvevők:  Szendrei Ármin                                      trombita       kiemelt díj

                       Jakkel Brigitta                                          zongora        kiemelt díj

                        Balog Klarissza                                             furulya

                        Gergely Márton                                           furulya

                        Balog Stella Diána   és Balogh Andrea     furulya duó

                        Rózsavölgyi Mirella                                     zongora

Felkészítő tanárok:  Begala Andrea

                                    Juhász Péter

                                    Mészáros Imre