TANKÖNYVOSZTÁS

1666727_könyv-keresés-nyitva-nagyító-üveg-rajz

A tankönyvosztás rendje a Herman Ottó Általános Iskolában

I./ Az alsó tagozatos tanulók – első, második, harmadik és negyedik osztályosok – 2016. szeptember         1-jén csütörtökön a tanévnyitó ünnepség után vehetik át az osztálytermükben a                                             tankönyvcsomagjaikat, amelyeket ingyenesen kapnak a Magyar Államtól.

II./ A felső tagozatos tanulók – a normatív támogatásban (ingyenes tanulók) és a fizetősök is!         – 2016. augusztus 29-én, hétfőn vehetik át a tankönyvcsomagjaikat.

1. Az ingyenességet igazolni kell az eredeti okirat fénymásolatával, amely az iskolában marad                 /tartós betegségről orvosi igazolás, testi- érzékszervi- értelmi- beszédfogyatékos- autista: szakértői             vélemény, pszichés fejlődési zavar- dyslexia – dysgraphia – mutizmus: szakértői vélemény, 3 vagy             több gyerek esetén: MÁK – igazolás, ÉRVÉNYBEN LÉVŐ GYVK HATÁROZAT./

2. A fizetős tanulók a tankönyvcsomaggal együtt a befizetéshez szükséges csekket és a könyvek                        átvételét igazoló ÁTADÁS – ÁTVÁTELI JEGYZŐKÖNYVET is megkapják.

A tankönyvcsomag átadása – átvétele csak a diák és szülője /törvényes képviselője/ jelenlétében történhet meg! Amennyiben a szülő nem tud megjelenni, kérjük küldjön meghatalmazást a tankönyvet átvevő felnőtt részére!

A tankönyvosztás rendje:

9 – 1030                8. évfolyam

1030-12                 7. évfolyam

12-13                   6. évfolyam

13-14                   5. évfolyam

 

Alsózsolca, 2016. augusztus 23.

Nagyné Tóth Zita

igazgató

 

Csanádiné Mercs Flóra, Nagy-Sándor Béláné

tankönyvfelelősök